Wat maakt ovenschotels zo populair? Dat de oven een deel van het werk voor zijn rekening neemt, speelt natuurlijk mee. Maar ook de heerlijke geur en de smaak van de gerechten én de veelzijdigheid van het toestel zelf. Bakken en braden, gratineren en grillen: de oven is het ideale koksmaatje. Dit nieuwe Libelle kookboek is een verzameling van 79 ovenschotels, hartig en zoet, geschikt voor elke gelegenheid. Gemarineerde lamsbout of gegratineerde zeewolf, pompoen-ricottapizza of paddenstoelenlasagne, koekjes, taart of cake: de oven kan het allemaal. Voor liefhebbers van vis, vlees of veggie, of voor wie dol is op zoete lekkernijen: dit boek is een bron van inspiratie voor al wie van lekker eten houdt.
Al verkrijgbaar vanaf € 15,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 15,- | Bestellen |
Geen enkel toestel zo veelzijdig in de keuken als een oven. Dat bewijst Libelle nog maar eens met Lekker uit de oven. Speciaal voor jullie verzamelde ons kookteam in dit boek immers 100 heerlijke ovenschotels. Van klassiekers - al dan niet met een verrassende...
Alle goede redenen om soep te eten zijn niet op één hand te tellen. Lekker en gezond hoort er zeker bij. De mogelijkheid om eindeloos te variëren eveneens: een heldere consommé, een fluweelzachte velouté, een stevige maaltijdsoep met vis of vlees...
Jonge boontjes in de lente, sappige tomaten in de zomer, zoete appels in de herfst en knapperige kool in de winter... Elk seizoen zijn andere ingrediënten op hun best. En dus verwerk je die het liefst in je gerechten. Op zoek naar een voorgerecht, hoofdschotel,...