Alle goede redenen om soep te eten zijn niet op één hand te tellen. Lekker en gezond hoort er zeker bij. De mogelijkheid om eindeloos te variëren eveneens: een heldere consommé, een fluweelzachte velouté, een stevige maaltijdsoep met vis of vlees of groenten... Dat maakt soep zowel geschikt als voorgerecht, snack, lunch of volwaardig avondmaal. In dit kookboek vind je voor elk seizoen, voor elke smaak en voor elke gelegenheid een passende soep. Van bouillabaise tot oxtailsoep en minestrone: 80 soepen om uit te kiezen en elke dag een ander bordje vol vitamines te serveren.
Al verkrijgbaar vanaf € 15,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 15,- | Bestellen |
Jonge boontjes in de lente, sappige tomaten in de zomer, zoete appels in de herfst en knapperige kool in de winter... Elk seizoen zijn andere ingrediënten op hun best. En dus verwerk je die het liefst in je gerechten. Op zoek naar een voorgerecht, hoofdschotel,...
Wat maakt ovenschotels zo populair? Dat de oven een deel van het werk voor zijn rekening neemt, speelt natuurlijk mee. Maar ook de heerlijke geur en de smaak van de gerechten én de veelzijdigheid van het toestel zelf. Bakken en braden, gratineren en...
Werk en gezin combineren: niet altijd eenvoudig. En ook nog elke dag in weinig tijd een gezonde gezinsmaaltijd op tafel toveren: een echte uitdaging. Libelle culiredactrice Natalie, mama van twee jonge kindjes, weet er alles van. Zij ontpopte zich tot...