57 heerlijke recepten met tomatenketchup als geheim ingrediënt Het smaakverschil zit 'm vaak in een klein detail - in My secret ingredient cookbook is dat ketchup. Heinz ontving tijdens de wedstrijd 'Heinz My Secret Ingrediënt' tal van recepten van zowel profs als hobbykoks. De origineelste vind je in dit unieke Heinz kookboek, aangevuld met recepten van culinair specialist Stefaan Daeninck. Een supercadeau voor iedereen - van amateurkok tot kookfanaat - die van het pittige sausje houdt.
Al verkrijgbaar vanaf € 22,75.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 22,75 | Bestellen |
Soixante recettes surprenantes à la bière et au fromage de Chimay Stefaan Daeninck est conseiller culinaire à la brasserie trappiste de Chimay et sait comme nul autre accommoder la bière et le fromage de l'abbaye de Chimay, avec leur goût et leur...
Zestig verrassende recepten met het trappistenbier en de bijbehorende kaas Stefaan Daeninck is culinair adviseur bij brasserie Trappistes de Chimay en weet als geen ander het bier van de Chimay-abdij en de trappistenkaas met hun uitgesproken smaak en...