57 heerlijke recepten met tomatenketchup als geheim ingrediënt Het smaakverschil zit 'm vaak in een klein detail - in My secret ingredient cookbook is dat ketchup. Heinz ontving tijdens de wedstrijd 'Heinz My Secret Ingrediënt' tal van recepten van zowel profs als hobbykoks. De origineelste vind je in dit unieke Heinz kookboek, aangevuld met recepten van culinair specialist Stefaan Daeninck. Een supercadeau voor iedereen - van amateurkok tot kookfanaat - die van het pittige sausje houdt.
Al verkrijgbaar vanaf € 25,60.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 25,60 | Bestellen |
Zestig verrassende recepten met het trappistenbier en de bijbehorende kaas Stefaan Daeninck is culinair adviseur bij brasserie Trappistes de Chimay en weet als geen ander het bier van de Chimay-abdij en de trappistenkaas met hun uitgesproken smaak en...
Europa heeft de heerlijkste hammen: ontdek ze in recepten en verhalen. Met extra recepten van Massimo Bottura en Geert Van Hecke In Ham verdiept auteur Stefaan Daeninck zich in de Europese wereldvermaarde hamcultuur. Op zijn boeiende reis neemt hij...
Vis is een onontbeerlijk ingrediënt in de lijst van gezonde en lekkere producten, en haring wordt steeds meer gegeten. Haring is lekker, gezond en een rijke bron aan voedingsstoffen en vitaminen, het is het hele jaar door verkrijgbaar, én je kunt met...