Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van No leftovers
 

No leftovers

Christel Delen

In dit boek ontdek je algemene tips om je voedselverspilling tot een minimum te herleiden. Met inventieve recepten tover je overschotjes van ingrediënten of gekookte restjes snel om tot nieuwe gerechten.Een gemiddeld Vlaams huishouden gooit per jaar 36 tot 55 kg voedsel weg. Eten verspillen is water en andere schaarse grondstoffen weggooien. Bovendien verbruik je onnodig energie en belast je de natuur. Verspild voedsel staat ook voor een onnodige CO2 uitstoot.

Al verkrijgbaar vanaf € 19,75.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 19,75 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Italiaanse favorieten
 

Italiaanse favorieten

De Italiaanse keuken bestaat niet. Elke regio, zelfs elke stad heeft zo haar eigen specialiteiten. Van het Noorden tot het Zuiden een bonte verzameling van overheerlijke gerechten. Toch is er een duidelijk gemeenschappelijk uitgangspunt: met slechts...

€ 16,95
Meer info

 
Afbeelding van Van aardappelschil tot wortelloof
 

Van aardappelschil tot wortelloof

Aardappelschillen, broccolistelen, wortelloof, ... Afval? Helemaal niet! Uit gewoonte gooien we veel weg, terwijl dat niet altijd nodig is. Chips van aardappelschillen, guacamole van broccolisteel of soep van wortelloof zijn overheerlijk. En daar blijft...

€ 21,95
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024