In dit boek ontdek je algemene tips om je voedselverspilling tot een minimum te herleiden. Met inventieve recepten tover je overschotjes van ingrediënten of gekookte restjes snel om tot nieuwe gerechten.Een gemiddeld Vlaams huishouden gooit per jaar 36 tot 55 kg voedsel weg. Eten verspillen is water en andere schaarse grondstoffen weggooien. Bovendien verbruik je onnodig energie en belast je de natuur. Verspild voedsel staat ook voor een onnodige CO2 uitstoot.
Al verkrijgbaar vanaf € 19,75.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 19,75 | Bestellen |
De Italiaanse keuken bestaat niet. Elke regio, zelfs elke stad heeft zo haar eigen specialiteiten. Van het Noorden tot het Zuiden een bonte verzameling van overheerlijke gerechten. Toch is er een duidelijk gemeenschappelijk uitgangspunt: met slechts...
Aardappelschillen, broccolistelen, wortelloof, ... Afval? Helemaal niet! Uit gewoonte gooien we veel weg, terwijl dat niet altijd nodig is. Chips van aardappelschillen, guacamole van broccolisteel of soep van wortelloof zijn overheerlijk. En daar blijft...