?Kip is wereldwijd een van de populairste ingrediënten in de keuken: je vindt het in alle culturen, het is enorm veelzijdig en toch betaalbaar. Luc Hoornaert en Kris Vlegels nemen je mee op een reis rond de wereld in 60 kipgerechten: hoe maken topchefs kip klaar, wat zijn de klassieke kipgerechten en welke bereidingen vormen de vaste waarden in de wereldkeuken? Van vol-au-vent en kippensoep tot gebraden kip en kip tandoori, dit boek is een trendy vormgegeven naslagwerk over kip, met kiplekkere fotografie van Kris Vlegels en een voorwoord van kipkunstenaar Koen Vanmechelen.
Al verkrijgbaar vanaf € 33,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 33,99 | Bestellen |
?Kip was eerst, dus daarom nu Ei. Universeel en veelzijdig, lekker en voedzaam: eieren zijn onmisbaar in heel wat uiteenlopende bereidingen en je vindt ze terug in alle culturen. Auteur Luc Hoornaert trok op onderzoek uit en verzamelde zestig onweerstaanbare...
Barbecueën is zoveel meer dan alleen vis of vlees grillen vergezeld door stokbrood, kruidenboter en huzarensalade. Er zijn zoveel (vergeten) groenten die je kan bereiden op de Kamado en/of Shichirin. In dit boek nemen we je mee op groente-ontdekkingsreis...
YAKINIKU Kamado Kookboek ''Japanese grill - The magic of YAKINIKU'' - Part 2 Ontdek de magie van de Kamado en tover elke barbecue om in een culinair feest met verrassende en vooral smaakvolle gerechten. Grillen op een Kamado is zoveel meer dan aan de...