Een nieuw boek van de wereldberoemde meester Alain Ducasse190 recepten voor eenvoudige, gezonde en lekkere gerechten Met heel toegankelijke receptuur die geschikt is voor amateurkoks van elk niveau Frisse vormgeving, met prachtige foto's en grappige tekeningenAlain Ducasse, chef-kok en entrepreneur, is wereldberoemd vanwege zijn kennis van de Franse gastronomie. Zijn meer dan twintig restaurants verspreid over de wereld ontvingen in totaal 20 Michelinsterren. Hij is een groot voorvechter van het verspreiden van culinaire kennis onder het grote publiek.'Als God kon koken, heette die Alain Ducasse.' Twan Huys - College Tour
Al verkrijgbaar vanaf € 62,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 62,95 | Bestellen |
Producten uit de zee - vis, schelpdieren, schaaldieren - zijn een essentieel onderdeel van onze gastronomie. Ze zijn bovendien onmisbaar voor een evenwichtige voeding en dus voor onze gezondheid. Maar door overbevissing en intensieve visserij is het voortbestaan...
The best of the best op culinair vlak Het beste van Alain Ducasse in 11 recepten. Een echte banketbakkerscursus, stap voor stap geïllustreerd Met tips en trucs Voor een chefwaardig resultaat!