Producten uit de zee - vis, schelpdieren, schaaldieren - zijn een essentieel onderdeel van onze gastronomie. Ze zijn bovendien onmisbaar voor een evenwichtige voeding en dus voor onze gezondheid. Maar door overbevissing en intensieve visserij is het voortbestaan van vele van deze dieren in gevaar en dat geldt vooral voor de vissen. Ik heb daarom gekozen alleen vis die op milieubewuste wijze wordt gevangen op een zo simpel mogelijke manier te bereiden. Alleen op die manier kunnen wij de enorme rijkdom van de natuur behouden. Alain Ducasse- 80 recepten voor vis, schaal- en schelpdieren- Met zeer toegankelijke receptuur, geschikt voor amateurkoks van elk niveau- Geschreven in samenwerking met een diëtiste- Frisse vormgeving en schitterende fotografieAlain Ducasse, chef-kok en entrepreneur, is wereldberoemd vanwege zijn kennis van de Franse gastronomie. Zijn meer dan twintig restaurants verspreid over de wereld ontvingen in totaal 20 Michelinsterren. Hij is een groot voorvechter van het verspreiden van culinaire kennis onder het grote publiek.
Al verkrijgbaar vanaf € 7,90.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 7,90 | Bestellen |
Een nieuw boek van de wereldberoemde meester Alain Ducasse190 recepten voor eenvoudige, gezonde en lekkere gerechten Met heel toegankelijke receptuur die geschikt is voor amateurkoks van elk niveau Frisse vormgeving, met prachtige foto's en grappige tekeningenAlain...
The best of the best op culinair vlak Het beste van Alain Ducasse in 11 recepten. Een echte banketbakkerscursus, stap voor stap geïllustreerd Met tips en trucs Voor een chefwaardig resultaat!