Koken met lokale, seizoensgebonden ingrediƫnten is duurzaam en gezond en gemakkelijker dan je denkt. Wist je dat bijvoorbeeld saffraan, gember, zoete aardappels en quinoa gewoon in Flevoland worden geteeld? Kies bewust. Weet wat je eet en lees meer over de voedselproducenten die zorgen voor het eten op je bord. Met deze 85 toprecepten van tv-kok Sharon de Miranda tover je in een handomdraai de meest fantastische maaltijden op tafel, bespaar je voedselkilometers en steun je de lokale boeren.
Al verkrijgbaar vanaf € 35,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 35,99 | Bestellen |
Sharon de Miranda combineert in haar recepten diverse eetculturen, zoals de Nederlandse, Surinaamse, Antilliaanse en de Indische keuken. Ze vindt het belangrijk om met seizoens-producten te werken die, als het even kan, uit Nederland komen. Colorful...
Sharon de Miranda deelt in dit boek haar liefde en passie voor eten. Het hele jaar door heerlijke gerechten op tafel waarbij het naast kleurrijk ook draait om verrassende smaken en gezond eten. Ze combineert in haar recepten diverse eetculturen, zoals...