Sharon de Miranda deelt in dit boek haar liefde en passie voor eten. Het hele jaar door heerlijke gerechten op tafel waarbij het naast kleurrijk ook draait om verrassende smaken en gezond eten. Ze combineert in haar recepten diverse eetculturen, zoals de Nederlandse, Surinaamse, Antilliaanse en de Indische keuken met een vleugje Pakistaans. Sharon kookt het liefst met seizoensproducten die, waar mogelijk, uit Nederland komen. Superlekker! is dan ook ingedeeld naar de vier seizoenen zodat je eenvoudig een gerecht kiest dat bij de tijd van het jaar past. De recepten zijn ook perfect voor grote gezinnen, feestjes, etentjes en zondagen: de momenten die vragen om een tafel vol met goed te combineren gerechten! De fotografie is van But First Salt. In het boek lees je hoe deze magische beelden tot stand komen.
Al verkrijgbaar vanaf € 24,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 24,99 | Bestellen |
Sharon de Miranda combineert in haar recepten diverse eetculturen, zoals de Nederlandse, Surinaamse, Antilliaanse en de Indische keuken. Ze vindt het belangrijk om met seizoens-producten te werken die, als het even kan, uit Nederland komen. Colorful...
Koken met lokale, seizoensgebonden ingrediƫnten is duurzaam en gezond en gemakkelijker dan je denkt. Wist je dat bijvoorbeeld saffraan, gember, zoete aardappels en quinoa gewoon in Flevoland worden geteeld? Kies bewust. Weet wat je eet en lees meer over...