Hoe veilig is ons eten eigenlijk? Welke risicio's kleven eraan? En wat kun je doen om die risico's te beperken? Belangrijke vragen, zeker na de EHEC-affaire in het voorjaar van 2011. Dit boek geeft hierop een helder antwoord. U leest over chemische besmetting, virussen en bacteriƫn in levensmiddelen, gekkekoeienziekte, voedselvergiftiging en andere schaduwkanten van eten.Maar ook krijgt u informatie wat u hiertegen allemaal kunt ondernemen. Door goed het etiket te lezen, hygiƫnisch te koken, verstandig te bewaren en nog veel meer. Zodat u onbezorgd van uw maaltijd kunt genieten.
Al verkrijgbaar vanaf € 11,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 11,95 | Bestellen |
ETEN & WETENOver productie, samenstelling & veiligheidHoe wordt ons eten eigenlijk gemaakt? Wat wordt er allemaal mee gedaan en wat zijn de risico's van te veel zout & suiker en vet? Hoe zit het eigenlijk met onze voedselveiligheid? Deze gezamenlijke...
Lang leven en ook nog eens tot op hoge leeftijd gezond blijven. Wie wil dat niet? Gelukkig kunt u daar best veel aan doen, via een gezonde leefstijl. Dit boek vertelt wat er op oudere leeftijd in ons lichaam verandert en geeft allerlei adviezen en tips...
Waar bestaat gezond leven eigenlijk uit? En is het moeilijk? Het recept voor gezond en fit zijn is verrassend simpel: verantwoorde voeding, een gezond gewicht en voldoende bewegen. Hierover krijgt u in dit boek veel informatie. Maar ook leest u over het...