Hoe veilig is ons eten eigenlijk? Welke risicio's kleven eraan? En wat kun je doen om die risico's te beperken? Belangrijke vragen, zeker na de EHEC-affaire in het voorjaar van 2011. Dit boek geeft hierop een helder antwoord. U leest over chemische besmetting, virussen en bacteriƫn in levensmiddelen, gekkekoeienziekte, voedselvergiftiging en andere schaduwkanten van eten.Maar ook krijgt u informatie wat u hiertegen allemaal kunt ondernemen. Door goed het etiket te lezen, hygiƫnisch te koken, verstandig te bewaren en nog veel meer. Zodat u onbezorgd van uw maaltijd kunt genieten.
Al verkrijgbaar vanaf € 11,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 11,95 | Bestellen |
ETEN & WETENOver productie, samenstelling & veiligheidHoe wordt ons eten eigenlijk gemaakt? Wat wordt er allemaal mee gedaan en wat zijn de risico's van te veel zout & suiker en vet? Hoe zit het eigenlijk met onze voedselveiligheid? Deze gezamenlijke...
Iedereen weet het wel: voldoende bewegen is heel belangrijk. Maar waarom eigenlijk? Hoeveel moeten we bewegen? En moet je dan je voeding aanpassen? In dit praktische boek vindt u antwoorden op bovenstaande vragen en veel meer informatie over bewegen en...
Lang leven en ook nog eens tot op hoge leeftijd gezond blijven. Wie wil dat niet? Gelukkig kunt u daar best veel aan doen, via een gezonde leefstijl. Dit boek vertelt wat er op oudere leeftijd in ons lichaam verandert en geeft allerlei adviezen en tips...