Een praktische gids boordevol inspiratie en kennis James Bond weet het al lang, en in grootsteden als Barcelona en Londen is het al een tijdje een trend, maar stilaan krijgt vermout ook bij ons weer een vaste plek op de kaart in hippe bars. Spannend, zuiver, kruidig, zoet, bitter, met fijnzinnige specerijen of een klein schijfje sinaasappel. Puur of on the rocks. Als aperitief of digestief. Mixwaardig. Met vermout kun je alle kanten op. Maar wat is het nu precies, waar komt het vandaan, en, vooral, hoe drink je het best? Ilse Duponcheel, vermoutexperte, en Isabel Boons, culinair journaliste en auteur van Gin & Tonic, en Tequila & Mezcal, bieden je een antwoord op al je vragen en geven je alle nodige achtergrondinformatie om theorie in praktijk om te zetten. Met een praktische indeling van de verschillende soorten vermout, een overzicht van de hipste vermuterias en enkele originele recepten ontdek je met deze gids de vele mogelijkheden van vermout, niet alleen in cocktails maar ook in de keuken.
Al verkrijgbaar vanaf € 11,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 11,99 | Bestellen |
Alcoholvrije dranken... ooit was het iets voor doorzetters. Maar stilaan ontwikkelen alcoholvrije alternatieven zich als de hippe vogels in het drankenaanbod. Toegegeven, alcoholvrij zat lange tijd in een wel heel erg donker verdomhoekje, vandaag wordt...
Easy to make, but oh so hard to resist! Drinks & Bites biedt hét antwoord op de vraag: 'Wat serveer ik mijn gasten?' Het is volledig toegespitst op de huidige cocktailtrend en de drankjes gaan vergezeld van de meest hippe bar bites. In 10 herkenbare...
Na 'ginteresse' nu 'Tequila Sunrise' Een nieuwe generatie Mexicaanse meesterdistilleerders produceert vandaag met veel zorg en trots tequila en mezcal. Ontdek met dit complete naslagwerk de lange geschiedenis van beide dranken die teruggaat tot de Azteken....