Wist u dat in ons land elk jaar maar liefst twee miljoen ziektegevallen voorkomen door onzorgvuldigheid bereid voedsel? Met diarree, braken of hoofdpijn als gevolg? Een voedselvergiftiging is erg hinderlijk en kan ook ernstige gevolgen hebben. En voor bepaalde groepen (baby's, zwangeren, zieken en ouderen) zo'n vergiftiging is zelfs gevaarlijk. Het is goed te weten dat u thuis heel wat maatregelen kunt nemen om dit te voorkomen. Bijvoorbeeld door rauw vlees en groente apart te bereiden, en niet samen, zoals de foto op het omslag laat zien.Dit boek vertelt u hoe u veilig met de bereiding, bewaring en consumptie van voedsel omgaat, zodat u met een gerust hart aan tafel kunt gaan.
Al verkrijgbaar vanaf € 11,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 11,95 | Bestellen |
Iedereen weet het wel: voldoende bewegen is heel belangrijk. Maar waarom eigenlijk? Hoeveel moeten we bewegen? En moet je dan je voeding aanpassen? In dit praktische boek vindt u antwoorden op bovenstaande vragen en veel meer informatie over bewegen en...
Lang leven en ook nog eens tot op hoge leeftijd gezond blijven. Wie wil dat niet? Gelukkig kunt u daar best veel aan doen, via een gezonde leefstijl. Dit boek vertelt wat er op oudere leeftijd in ons lichaam verandert en geeft allerlei adviezen en tips...
ETEN & WETENOver productie, samenstelling & veiligheidHoe wordt ons eten eigenlijk gemaakt? Wat wordt er allemaal mee gedaan en wat zijn de risico's van te veel zout & suiker en vet? Hoe zit het eigenlijk met onze voedselveiligheid? Deze gezamenlijke...