Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Werken met wild
 

Werken met wild

Peter Klosse

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof.De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken zijn zoals Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen. Naast een informatief naslagwerk over de veelvoorkomende en gegeten wildsoorten in Nederland biedt Werken met wild allerhande tips en anekdotes over het meest duurzame vlees. - Technieken om wild uit te benen, van fazant tot edelhert- Meer dan 25 recepten van de chefs van De Echoput- Heldere stap-voor-stapfoto's - Van klassiek bereidingen tot moderne gerechten

Al verkrijgbaar vanaf € 49,90.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 49,90 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van De Wortels Van De Echoput
 

De Wortels Van De Echoput

De wortels van De EchoputDe mooiste gerechten met wild en paddenstoelenDe wortels van De Echoput: prachtig en inspirerend kookboek voor liefhebbers van wild en nieuwe uitdgingen.Geniet nu ook thus van de fijnste gerechten uit de nature. Proef en ervaar...

€ 12,50
Meer info

 
Afbeelding van Het nieuwe proefboek
 

Het nieuwe proefboek

Over de smaak van wat wij eten en drinken. Een musthave voor iedereen die eten serieus neemt.Er zijn niet veel mensen die niet houden van een heerlijk gerecht en een bijpassend drankje. Maar als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er...

€ 42,-
Meer info

 
Afbeelding van Het proefboek
 

Het proefboek

Dit is niet zomaar een kookboek en ook niet zomaar een wijnboek. Dit is hét smaakboek waarin wordt uitgelegd hoe smaak tot stand komt; vanaf het proeven in zintuiglijk opzicht, tot de smaak van gerechten en wijnen. Het Proefboek is een gastronomisch...

€ 49,-
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024