Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Werken met wild
 

Werken met wild

Peter Klosse

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof.De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken zijn zoals Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen. Naast een informatief naslagwerk over de veelvoorkomende en gegeten wildsoorten in Nederland biedt Werken met wild allerhande tips en anekdotes over het meest duurzame vlees. - Technieken om wild uit te benen, van fazant tot edelhert- Meer dan 25 recepten van de chefs van De Echoput- Heldere stap-voor-stapfoto's - Van klassiek bereidingen tot moderne gerechten

Al verkrijgbaar vanaf € 49,90.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 49,90 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Het nieuwe proefboek
 

Het nieuwe proefboek

Over de smaak van wat wij eten en drinken. Een musthave voor iedereen die eten serieus neemt.Er zijn niet veel mensen die niet houden van een heerlijk gerecht en een bijpassend drankje. Maar als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er...

€ 42,-
Meer info

 
Afbeelding van Het proefboek
 

Het proefboek

Het proefboek - de essentie van smaak

€ 59,-
Meer info

 
Afbeelding van Wildbijbel
 

Wildbijbel

Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild. Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als...

€ 34,99
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024