Dit praktische boeke toont je hoe je in 1 keer 3 gerechten kunt bereiden, bijv. een hoofdmaaltijd en meteen ook een frisse salade en een heerlijke soep. Zo kun je maximaal gebruik maken van de verse seizoensproducten en heb je altijd wat extra in huis!
Ruim 150 jaar geleden, op 8 februari 1828, werd Jules Verne geboren in Nantes. Na zijn eindexamen voor het gymnasium ging hij rechten stu deren in Parijs, waar hij in 1853 promoveerde. Hij nam een baan aan als directiesecretaris bij het Théâtre Lyrique,...
Leonardo is een genie – in zijn eigen ogen, tenminste ! De doldwaze karikatur van de beroemde Leonardo da Vinci, beroemd door zijn damesportretten met raadselachtige glimlach, vindt de potsierlijkste machines uit, waarvoor hij zijn Leerling als proefkonijn...
VOORSPELLINGEN VOOR HET JAAR TWEEDUIZEND EN DAARNA..JAN C. VAN DER HEIDE's nieuwste boek, '2000... VOORSPELLINGEN VOOR HET JAAR TWEEDUIZEND EN DAARNA...', dat betrekking heeft op het aanstaande millennium, zou eigenlijk op ieders bureau moeten liggen....
Eind mei 1871 Kapitein Nemo duikt opnieuw op om professor Aronnax en de journaliste Amelie Dupin te redden terwijl de Commune Parijs in vuur en vlam zet. De Nautilus, die men gezonken waande ten noorden van Noorwegen, heeft in werkelijkheid in de maalstroom...
Belastingherziening 21e eeuwDe belastingherziening die er aan staat te komen zal grote gevolgen hebben voor de gemiddelde ontduiker. De grote vraag is natuurlijk hoe we nog zo goed mogelijk kunnen profiteren van de huidige gaten in de wet en hoe we in...
Een boek dat in geen enkele keuken mag ontbreken! Hoe bewaar je kruidenboter? Hoe marineer je lamsvlees? Hoe vermijd je dat pasta plakt? Wat is larderen? Dit handboek is een onmisbaar hulpmiddel in uw keuken. Het bevat meer dan 2000 keukentips en -trucs...