Een ode aan hét culinaire instituut van FrankrijkDe bistro, baken van de hongerigen. Een Frans instituut pur sang dat het midden houdt tussen een restaurant en café. Een van zijn beroemdste vertegenwoordigers, Stéphane Reynaud, deelt in Bistrotier 250 recepten om van te smullen. Wat dacht u van must-eats als steak tartare, escargots, mayo-eitjes, terrines, oesters, steak frites, boeuf Bourguignon, rillettes met brood en uiensoep? Ook diverse stoofschotels, terrines, kaasplateaus en natuurlijk desserts als crème brûlée en île flottante komen in het boek aan bod.Maar er is meer! Zo vindt u in Bistrotier een kaart met de belangrijkste oesterteeltgebieden en alles wat u moet weten over aperitieven, bier en koffie. Uiteraard worden de wijnen niet vergeten: maar liefst 100 komen er aan bod en je leest exact welke wijn bij welk gerecht past. Bistrotier is een prachtig vormgegeven en met zorg gemaakt gebonden boek, vol foto's en tekeningen, waarvan elke kookboekengek gaat knorren van plezier.'Prachtig boek voor de echte Francofiel. Een poëtische lofzang op het Franse café-restaurantleven inclusief álle bekende klassieke recepten.' Karin Luiten'De kookboekengrootheid Stephane Reynaud staat altijd borg voor goed onderlegde boeken, met veel creativiteit en kennis, puike fotografie...
Al verkrijgbaar vanaf € 44,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 44,99 | Bestellen |
365 smakelijke voor-, hoofd- en nagerechten volgens de seizoenen, de feestdagen en hun producten Een lijvig boek van 560 bladzijden met 365 recepten, boordevol smakelijke foto's en grappige illustraties. Deze turf bevat tal van tips, weetjes en anekdotes...
91 goede redenen om aan tafel te gaan!Iedere herfstdag een lekker gerecht op tafel. In dit boek vindt u voor elke dag van de maanden september, oktober en november een heerlijk recept en heel veel inspiratie om te genieten van het beste van het seizoen....
In dit boek staat voor iedere dag van de maanden maart, april en mei een fris lentegerecht. Fijne Franse gerechten waar we een voorbeeld aan kunnen nemen. Met voor-, hoofd- en nagerechten in Reynauds bekende no-nonsense stijl en de uitnodigende fotografie...