De cover De coverfoto is dit keer van Mike Werkhoven, gemaakt tijdens het interview met Richard van Oostenbrugge van restaurant 212. Mike levert al jaren ruimhartig foto’s voor bouillon, en het kost altijd de nodige hoofdbrekens om een keuze te moeten maken uit tientallen afbeeldingen die in schoonheid niet voor elkaar onderdoen. En dan opeens is er die éne die gewoonweg op de cover móet. Die razendsnelle keukenbewegingen: hakken, snijden, schillen, pellen. Hoe vaak heb je het gezien zonder erbij na te denken. En dat dan kunnen vastleggen. Knap hoor! Ter smering ende vermaak Toen er nog geen dure horloges waren of dito dames om diplomaten voor je te winnen, deden ze het met truffels. Vooral onder de adellijken. De truffelwereld is een wonderlijke, laat Rengenier Rittersma ons zien. Er zijn in Italië en Frankrijk hele regio's die er al eeuwen hun bestaansrecht aan ophangen. Ze zijn moeilijk te vinden, die donkere knollen. Je hebt er getrainde honden of varkens bij nodig. De truffels in bouillon! liggen aan de oppervlakte, dat merk je snel als je je abonneert op dat altijd gravende magazine. De chakra's op de borden van De Rozario Germain de Rozario geldt als een veelbelovende chef. Hij scoorde niet voor niets in een oogwenk zijn eerste ster. Met...
Al verkrijgbaar vanaf € 16,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 16,99 | Bestellen |
De coverfoto is van Aimee Twigger, die prachtige foto’s maakt in haar logeerkamer. Ze begon met eenvoudige beelden om haar blog op te leuken, maar bleek zo talentvol in koken èn bakken, dat ze inmiddels al enkele kookboeken gemaakt heeft en de wereld...
Alle restaurants en aanverwante bedrijven zijn in gespannen afwachting van de kerstdrukte. Tenminste, dat het druk wordt wensen we ze toe. Wat een stress nou toch weer! Dan moet je af en toe even kunnen wegdromen met de verhalen in dit winternummer. En...
http://www.bouillonmagazine.nl/inhoudnr28.phpVoorwoord BerichtenGetverderrietekst: Renate van der Bas, illustratie Menno den EngelseCulinaire bosgids in Drenthe tekst Jacques Hermus, illustratie Ingrid BocktingBio-paddestoelen op uw bord tekst Will JansenRavioli...