Gezellig winterse gerechten van topchefs Wintergerechten roepen gezelligheid en sfeer rond een knetterend haardvuur op: de uitgelezen periode om familie en vrienden uit te nodigen. In de opvolger van het populaire boek Chef aan huis stellen drie Belgische topchefs - Peter Goossens, Albert Verdeyen en Felix Alen - hun favoriete wintergerechten voor.
Al verkrijgbaar vanaf € 14,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 14,95 | Bestellen |
* Het jaar rond met 12 knapperige groenten*Met uitgebreide productinformatie, heerlijke recepten en originele bereidingswijzenWie Frank Fol zegt, zegt groenten. Deze Vlaamse sterrenchef heeft zich namelijk gespecialiseerd in gerechten waarin groenten...
Toprecepten op je bord geschilderd Auberge du PĂȘcheur evolueerde van een idyllische ontmoetingsplaats in een kunstenaarsdorp naar een toprestaurant voor de beau monde. Onder impuls van directeur Paul Convents en de gebroeders Vermeersch kwam chef Axel...