* Het jaar rond met 12 knapperige groenten*Met uitgebreide productinformatie, heerlijke recepten en originele bereidingswijzenWie Frank Fol zegt, zegt groenten. Deze Vlaamse sterrenchef heeft zich namelijk gespecialiseerd in gerechten waarin groenten op de eerste plaats komen. Hij is geen vegetarische kok, maar slaagt erin groenten de aandacht te geven die ze verdienen. Vlees, vis, gevogelte, schaaldieren ... als ze de groenten maar tot hun recht laten komen. Ze zijn gezond, licht en goed verteerbaar, hebben een hoge voedingswaarde, zijn oneindig lekker en hebben evenveel verschillende parfums en smaken als er groenten zijn. Hoog tijd dus dat Frank een boek rond zijn geprefereerde groenten samenstelde.De groenten van Fol is ingedeeld in 12 hoofdstukken volgens de 12 maanden van het jaar. Per maand staat de groente centraal die in die maand op haar best is. Zo komen de selder, truffel, wortel, peulvruchten, asperge, tomaat, verse kruiden, aardappel, bospaddestoel, rode kool, raap en witloof allemaal aan bod. Bij iedere groente schrijft Uit-journalist Toni De Coninck een uitgebreide geschiedenis en wat productinformatie, waarna Frank zijn creativiteit ten beste geeft in 4 heerlijke recepten. Op het einde van het boek worden de meest courante kooktechnieken voor groenten besproken, zodat...
Al verkrijgbaar vanaf € 28,75.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 28,75 | Bestellen |
Gezellig winterse gerechten van topchefs Wintergerechten roepen gezelligheid en sfeer rond een knetterend haardvuur op: de uitgelezen periode om familie en vrienden uit te nodigen. In de opvolger van het populaire boek Chef aan huis stellen drie Belgische...
Toprecepten op je bord geschilderd Auberge du PĂȘcheur evolueerde van een idyllische ontmoetingsplaats in een kunstenaarsdorp naar een toprestaurant voor de beau monde. Onder impuls van directeur Paul Convents en de gebroeders Vermeersch kwam chef Axel...