Toprecepten op je bord geschilderd Auberge du Pêcheur evolueerde van een idyllische ontmoetingsplaats in een kunstenaarsdorp naar een toprestaurant voor de beau monde. Onder impuls van directeur Paul Convents en de gebroeders Vermeersch kwam chef Axel Colonna-Cesari in 2004 aan het roer van de keukenbrigade. Een gouden zet, want sinds 2007 is het restaurant Orangerie trotse bezitter van een Michelinster. In dit boek komen ruim vijfenveertig recepten voor de hobbykok aan bod, helder uitgeschreven door Toni De Coninck en schitterend in beeld gebracht door foodfotograaf Kris Vlegels. Met boeiende streekreportages over kwaliteitsproducten uit de Leiestreek (bv. hoeveproducten, ham en mosterd) en toeristische tips Axel Colonna-Cesari staat garant voor een zuivere, smaakechte keuken, met lokale ingrediënten en een uitbundig exotische afwerking.
Al verkrijgbaar vanaf € 8,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 8,50 | Bestellen |
Gezellig winterse gerechten van topchefs Wintergerechten roepen gezelligheid en sfeer rond een knetterend haardvuur op: de uitgelezen periode om familie en vrienden uit te nodigen. In de opvolger van het populaire boek Chef aan huis stellen drie Belgische...
* Het jaar rond met 12 knapperige groenten*Met uitgebreide productinformatie, heerlijke recepten en originele bereidingswijzenWie Frank Fol zegt, zegt groenten. Deze Vlaamse sterrenchef heeft zich namelijk gespecialiseerd in gerechten waarin groenten...