Originele opvolger van 'Chefs op hete kolen' Barbecueën is nog nooit zo populair geweest. De tijd dat enkel worstjes, ribbetjes en kippenboutjes op de grill belandden, is stilaan voorbij. BBQ'en betekent ook verfijnd koken op gastronomisch niveau. De vier 'chefs' in dit boek nemen dat heel letterlijk. Ze maken de lekkerste gerechten met behulp van de BBQ. Zowel voor de absolute beginner als voor de doorgewinterde grillmeester. Gemakkelijk of iets moeilijker. Het wordt een echt culinair feest! Felix Alen en zijn trouwe chef Roland van Koeckhoven zijn de sterkhouders in dit vierde BBQ-boek uit de veelgeprezen reeks van Lannoo. Felix is de uitvinder van de culinaire barbecue. Veel professionele chefs leerden bij hem de fijne kneepjes van het barbecueën. In dit boek geeft hij zijn beste recepten en tal van tips en trucjes voor de perfecte barbecue. Gene Bervoets is vooral bekend als acteur in theater- en filmproducties. Maar naast zijn acteerwerk is hij ook een groot gastronoom. Hij kookt graag en vindt het vanzelfsprekend dat er enkel goede producten op tafel komen. Hij gebruikt de BBQ als aanvulling op zijn gerechten, die hij in de keuken verder afwerkt. Kurt Dekoninck maakte van barbecueën zijn vak en veroverde intussen al 48 podiumplaatsen op Belgische en internationale kampioenschappen....
Al verkrijgbaar vanaf € 9,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 9,99 | Bestellen |
Met dit boek leer je woken en koken zoals een echte Chinese chef. Uw leermeester is Peh-Fo Pak, de chef-kok van de Wok Dynasty-restaurants. Hij toont je dat je in een wok niet alleen kunt roerbakken, maar ook stomen, frituren, koken en zelfs desserts...
De wonderbaarlijke geschiedenis van onze lekkerste gerechten en waar je ze best kan vinden en proeven:• Wie maakte de eerse filet américain? • Waarom eten we konijn met pruimen? • En bloedworst met appelmoes? • Wanneer werden...
Zoete desserts kun je perfect combineren met wijn, mits je een aantal regels in acht neemt. Na de succesboeken Groenten & wijn, Kaas & wijn, Vis & wijn en Vlees & wijn neemt auteur Marc Declercq de combinatie van nagerechten en wijn onder de loep. Als...