Fruitige confituren en fijne geleien, maar ook pikante chutneys en ingemaakte lekkernijen zijn alleen bijzonder en onweerstaanbaar lekker als u ze zelf maakt. In dit boek staan vele recepten, voor iedereen die deze heerlijkheden wel eens zou willen proberen. De recepten worden uitvoerig en duidelijk beschreven, zodat ook beginnelingen er meteen mee aan de slag kunnen. Succes gegarandeerd!
Al verkrijgbaar vanaf € 12,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 12,- | Bestellen |
Het blijft een groot raadsel - hoe hebben wij in het westen al die eeuwen kunnen koken zonder wok? Inmiddels is die gietijzeren roerbakpan niet meer uit onze keukens weg te denken. Gelukkig maar, want nu kunnen ook wij al dat exotische lekkers maken:...
Vincent van Gogh verbeeldde een eeuw geleden met 'De aardappeleters' de traditie van de Hollandse pot, die pas de laatste decennia doorbroken werd en plaatsmaakte voor een multiculturele keuken. Maar de aardappel blijft lekker, en gezond. Bovendien kunt...
Zelf vers brood bakken is helemaal niet zo moeilijk als veel mensen denken. Met broodmix en een broodbakmachine kan iedereen zijn eerste bakpogingen beginnen.Gevorderden bakken brood en broodjes met gist en zuurdesem. In dit boekje vindt u een groot...