Garnalencocktail en huzarenslaatje: jarenlang de populaire voorgerechten en vaak de enige keuze op de menukaart. Gelukkig zijn de tijden veranderd en is onze keuken international geworden. Vandaar dit kookboek vol inspirerende voorafjes uit de wereldkeuken: bulgursalade met gegrilde paprika´s, mediterrane spinazierol met olijvenpesto en kip yakitori. Ook heerlijk zijn de soepstengels met parmaham en rucola, of knapperige groenten met Provençaalse dipsaus of hummus. Dus, wat zullen we doen? Nemen we nog een hoofdgerecht, of doen we lekker twee voorafjes?
Al verkrijgbaar vanaf € 12,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 12,- | Bestellen |
Het blijft een groot raadsel - hoe hebben wij in het westen al die eeuwen kunnen koken zonder wok? Inmiddels is die gietijzeren roerbakpan niet meer uit onze keukens weg te denken. Gelukkig maar, want nu kunnen ook wij al dat exotische lekkers maken:...
Vincent van Gogh verbeeldde een eeuw geleden met 'De aardappeleters' de traditie van de Hollandse pot, die pas de laatste decennia doorbroken werd en plaatsmaakte voor een multiculturele keuken. Maar de aardappel blijft lekker, en gezond. Bovendien kunt...
Zelf vers brood bakken is helemaal niet zo moeilijk als veel mensen denken. Met broodmix en een broodbakmachine kan iedereen zijn eerste bakpogingen beginnen.Gevorderden bakken brood en broodjes met gist en zuurdesem. In dit boekje vindt u een groot...