Zuid-Amerika is een enorm gebied met een grote verscheidenheid aan culturen, een rijke geschiedenis en bovendien veel zonuren. Vandaar dat fruit en groente er bijzonder smaakvol zijn en er heerlijke gerechten op het menu staan. Zoals de Chileense Aardpeer-maïssoep of de Bonen-groentestoofschotel uit Uruguay. Gelukkig zijn ingrediënten uit de Nieuwe Wereld zoals chilipeper, koriander, mango en limoen tegenwoordig volop vers in ons land verkrijgbaar. Met de recepten in dit boek stelt u zo een bijzondere maaltijd samen. Schenk er een goede wijn uit Argentinië of Chili bij, zet een cd'tje met swingende salsamuziek op: dat wordt zeker genieten!
Al verkrijgbaar vanaf € 19,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 19,- | Bestellen |
Het blijft een groot raadsel - hoe hebben wij in het westen al die eeuwen kunnen koken zonder wok? Inmiddels is die gietijzeren roerbakpan niet meer uit onze keukens weg te denken. Gelukkig maar, want nu kunnen ook wij al dat exotische lekkers maken:...
Vincent van Gogh verbeeldde een eeuw geleden met 'De aardappeleters' de traditie van de Hollandse pot, die pas de laatste decennia doorbroken werd en plaatsmaakte voor een multiculturele keuken. Maar de aardappel blijft lekker, en gezond. Bovendien kunt...
Zelf vers brood bakken is helemaal niet zo moeilijk als veel mensen denken. Met broodmix en een broodbakmachine kan iedereen zijn eerste bakpogingen beginnen.Gevorderden bakken brood en broodjes met gist en zuurdesem. In dit boekje vindt u een groot...