Culinair winterdagboek is het verhaal van Nigel Slaters liefde voor de winter, de geur van dennen en sparren, spookverhalen lezen met een glas sleedoornjenever en bijenwaskaarsen met schaduwen op het plafond. In zijn Culinair winterdagboek loodst Slater je met zijn verhalen en tongstrelende recepten door het koude, donkere seizoen. De recepten verwarmen je tijdens de koude maanden, zoals ribsticker broodpudding met Comté en Taleggio, aardappelpuree met blauwe kaas en geitenwrongel, warm gerookte zalm, aardappels en dille; maar bieden ook heldere smaken om het nieuwe jaar te verwelkomen, inclusief roze-grapefruitmarmelade, peren- en zuurmos en rogge, lijnzaad en stroopbrood.
Al verkrijgbaar vanaf € 9,90.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 9,90 | Bestellen |
In Greenfeast - Heerlijke groenterecepten voor de lente en de zomer - deelt Nigel Slater een levendige en vrolijke verzameling van de gerechten die hij aan het einde van de dag op tafel zet.Met meer dan 110 eenvoudige, prachtige seizoensgebonden recepten...
Nigel Slater is een culinaire grootheid. Zijn handelsmerk is zijn bijna literaire manier van schrijven over eten, terwijl zijn receptuur heel toegankelijk is. De ingrediënten zijn algemeen verkrijgbaar en de bereiding is niet ingewikkeld. Van Aardappelpastei...
Nigel Slater groeide op in Wolverhampton, kookt vanaf zijn tiende en werktevanaf zijn zestiende in restaurants. Hij belandde uiteindelijk in Londen enschrijft sinds 1993 voor The Observer over alles wat met eten te maken heeft.Daarnaast schrijft hij kookboeken...