Nigel Slater is een culinaire grootheid. Zijn handelsmerk is zijn bijna literaire manier van schrijven over eten, terwijl zijn receptuur heel toegankelijk is. De ingrediƫnten zijn algemeen verkrijgbaar en de bereiding is niet ingewikkeld. Van Aardappelpastei met ui en blauwe kaas tot Zomergroente met harissa en couscous. Slaters gerechten staan in een handomdraai op tafel. 50x snel en vega is een perfecte kennismaking met een van de culinaire grootheden van deze eeuw en een voorbereiding op zijn fantastische Greenfeast-tweeluik (verschijnen maart en oktober 2020).
Al verkrijgbaar vanaf € 10,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 10,- | Bestellen |
In Greenfeast - Heerlijke groenterecepten voor de lente en de zomer - deelt Nigel Slater een levendige en vrolijke verzameling van de gerechten die hij aan het einde van de dag op tafel zet.Met meer dan 110 eenvoudige, prachtige seizoensgebonden recepten...
Culinair winterdagboek is het verhaal van Nigel Slaters liefde voor de winter, de geur van dennen en sparren, spookverhalen lezen met een glas sleedoornjenever en bijenwaskaarsen met schaduwen op het plafond. In zijn Culinair winterdagboek loodst Slater...
Nigel Slater groeide op in Wolverhampton, kookt vanaf zijn tiende en werktevanaf zijn zestiende in restaurants. Hij belandde uiteindelijk in Londen enschrijft sinds 1993 voor The Observer over alles wat met eten te maken heeft.Daarnaast schrijft hij kookboeken...