De dingen die we eten en koken verschillen per seizoen. Herfstkleuren worden weerspiegeld in wat we in deze tijd graag eten: felgekleurde pompoenen en kalebassen, warme chocolademelk naast een knapperend vuur in de buitenlucht, dieprode bladeren en donkerrode bramen. Geniet van de herfst en pluk de vruchten gratis uit de natuur, van de eerste valappels tot de volledige oogst. Ontdek hoe u de opbrengst van het seizoen het best kunt gebruiken, met kweeperengelei, chutney van groene tomaten, traditionele appelcake en het wild van dit jaargetijde. In de informatieve inleiding staan suggesties voor het koken met klassieke herfstingrediƫnten die de echte smaken van het seizoen oproepen. Bereid een verkwikkende kikkererwtensoep met bacon of verrukkelijke tagliarini met witte truffels, en serveer een perentaart met sinaasappelroom als nagerecht. Laat u verleiden en inspireren door de prachtige foto's en smakelijke recepten, wat voor weer het buiten ook is.
Al verkrijgbaar vanaf € 24,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 24,- | Bestellen |
De zomer is het seizoen van de fijnste verse ingrediƫnten. Zwervend door de tuin worden de zintuigen gevuld met de geuren van kruiden en ogenschijnlijk opwindende producten. Een overvloed aan fruit en groente, kleuren en samenstellingen in de tuin maken...
Het successvol plannen van een feest met een minimum aan inspanning, en adviezen voor het samenstellen van een gastenlijst, een tafelindeling, het tafeldekken, de versiering en het organiseren van een feest met een thema.Nuttige informatie over het samenstellen...