Het successvol plannen van een feest met een minimum aan inspanning, en adviezen voor het samenstellen van een gastenlijst, een tafelindeling, het tafeldekken, de versiering en het organiseren van een feest met een thema.Nuttige informatie over het samenstellen van een menu, het keizen van servies, glaswerk en bestek, de bereiding van de gerechten, het van tevoren koken en het opstellen van lijsten van benodigde etenswaren, wijn en andere dranken.Heerlijke recepten voor favoriete gerechten waaronder eenvoudige hapjes bij een drankje, finger food, dips en drippers en recepten voor een informele brunch of lunch.Oogverblindende gerechten voor buffetten en recepten voor formele diners voor feestelijke gelegenheden.Stijvolle salades, populaire gerechten voor barbecues en picknicks en heerlijke desserts.Meer dan 120 duidelijke, stap voor stap beschreven recepten en tips die behulpzaam zullen zijn bij het samenstellen van het perfecte menu voor elke feestelijke bijeenkomst.
Al verkrijgbaar vanaf € 14,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 14,99 | Bestellen |
De dingen die we eten en koken verschillen per seizoen. Herfstkleuren worden weerspiegeld in wat we in deze tijd graag eten: felgekleurde pompoenen en kalebassen, warme chocolademelk naast een knapperend vuur in de buitenlucht, dieprode bladeren en donkerrode...
De zomer is het seizoen van de fijnste verse ingrediƫnten. Zwervend door de tuin worden de zintuigen gevuld met de geuren van kruiden en ogenschijnlijk opwindende producten. Een overvloed aan fruit en groente, kleuren en samenstellingen in de tuin maken...