De zomer is het seizoen van de fijnste verse ingrediënten. Zwervend door de tuin worden de zintuigen gevuld met de geuren van kruiden en ogenschijnlijk opwindende producten. Een overvloed aan fruit en groente, kleuren en samenstellingen in de tuin maken een wonderbaarlijke compositie in de warme zonneschijn. De zomer is niet de tijd van het jaar om uren in de keuken door te brengen, barbecuen of picknicken is ideaal in deze tijd. Ook worden in de zomer vaak koude buffetten geserveerd. De zomerkeuken geeft tips en informatie om klassieke zomerse ingrediënten die de essentiële zomerse smaken bevatten, te combineren. Welk weer het ook is, dit boek toont prachtige foto's in combinatie met gedetailleerde recepten die verleiden en inspireren
Al verkrijgbaar vanaf € 10,88.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 10,88 | Bestellen |
De dingen die we eten en koken verschillen per seizoen. Herfstkleuren worden weerspiegeld in wat we in deze tijd graag eten: felgekleurde pompoenen en kalebassen, warme chocolademelk naast een knapperend vuur in de buitenlucht, dieprode bladeren en donkerrode...
Het successvol plannen van een feest met een minimum aan inspanning, en adviezen voor het samenstellen van een gastenlijst, een tafelindeling, het tafeldekken, de versiering en het organiseren van een feest met een thema.Nuttige informatie over het samenstellen...