Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van De Primeurs
 

De Primeurs

M. Declercq

Wist u dat de kabeljauw de kolonisatie van Noord-Amerika heeft gestimuleerd? Dat Sint-Jacobsschelpen licht en donker kunnen onderscheiden door een vijftigtal groene oogjes langs de rand van de schelp? En dat een predikant uit Terneuzen de eerste was die aardperen in Europa teelde? In De Primeurs belicht culinair journalist Marc Declercq de achtergronden van bekende en minder bekende seizoenproducten. Hij vertelt over hun oorsprong, hun eigenschappen en hun gebruik in de keuken. Patrick Caignau serveert er eenvoudige maar lekkere bereidingen bij.

Al verkrijgbaar vanaf € 27,95.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 27,95 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van De Primeurs Lente en zomer
 

De Primeurs Lente en zomer

Wist je dat de kabeljauw de kolonisatie van Noord-Amerika heeft gestimuleerd? Dat een predikant uit Terneuzen de eerste was die aardperen in Europa teelde? En dat Sint-Jacobsschelpen licht en donker kunnen onderscheiden door een vijftigtal groene oogjes...

€ 27,75
Meer info

 
Afbeelding van Kleine Culinaire Encyclopedie Van Vlaanderen
 

Kleine Culinaire Encyclopedie Van Vlaanderen

De Belg mag trots zijn op zijn culinaire erfgoed: de heerlijke Vlaamse grijze garnalen, een gezonde boterham met filet d’anvers of jambon d’Ardenne, de exclusieve Poperingse hopscheuten, de Geraardbergse mattentaarten, de Lierse vlaaikens, de Luikse...

€ 16,10
Meer info

 
Afbeelding van Koken Op Z'N Belgisch
 

Koken Op Z'N Belgisch

Een Belg geeft aan het begrip aardappels, vlees en groente een rijke, gevarieerde uitleg. Die stooft een sjalotje mee, giet er een scheut room, geuze of trappist bij, zet een schaaltje kriekensoep op tafel... maakt aardse gerechten als Waterzooi, Stoemp...

€ 12,95
Meer info

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen