In De snelle groene keuken laat Martin Kintrup zien hoe je snel en gemakkelijk een heerlijke, gezonde en duurzame maaltijd op tafel zet. Hij kookt met regionale en pure producten, veelal vegetarisch, altijd naar het seizoen en met een beperkt aantal ingrediënten. In het boek vind je ruim 60 recepten voor kleine gerechtjes, snacks, salades, bowls, warme stevige maaltijden en zoete koekjes en desserts. Met verleidelijke gerechten als munt falafel met rode-bietenyoghurt, lasagne met gegrilde groenten en pudding met salted caramel. Martin geeft ook tips hoe je restjes kunt verwerken zodat je echt zero waste kookt. Alle gerechten zijn snel en gemakkelijk te maken. Ideaal voor na een stressvolle dag waarop je geen zin hebt om uren in de keuken te staan. Met dit boek leer je lekker seizoensgericht koken. • De meeste gerechten zijn vegetarisch of vegan • Met veel handige tips voor meal prep, meeneemgerechtjes en koken met restjes
Al verkrijgbaar vanaf € 9,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 9,99 | Bestellen |
Duurzaam lekker eten is hét zero waste kookboek: klimaatvriendelijk, gezond én lekker! Eten is emotie. Een rijk gevuld bord spreekt al je zintuigen aan, kan een geluksgevoel teweeg brengen, of herinneringen oproepen aan een heerlijke vakantie. Hoe...
Easy cooking. Genieten met kleine beetjes! Antipasti, tapas en mezze zijn met hun veelvoud van smaken, geuren en kleuren van oudsher geliefd rond de Middellandse Zee. Ontdek klassiekers als bruschetta en crostini, pittige varianten van originele recepten...
Het Burger Boek presenteert de veelzijdige wereld van burgers. Het bundelt alles wat de moeite waard is om te weten, en alle tips en tricks om de perfecte burger te bereiden. Martin Kintrup heeft een bouwpakket klaar waarmee elke burgerleek zijn eigen...