Easy cooking. Genieten met kleine beetjes! Antipasti, tapas en mezze zijn met hun veelvoud van smaken, geuren en kleuren van oudsher geliefd rond de Middellandse Zee. Ontdek klassiekers als bruschetta en crostini, pittige varianten van originele recepten zoals chorizo in appelwijn en nieuwe creaties zoals gemarineerde mozzarella of geitenkaasvijgen. Met de handige tips zijn de hapjes in een handomdraai klaar en is ook een groot buffet snel samengesteld. Bovendien kunt u door een of meerdere ingrediënten te vervangen zelf ook nieuwe varianten creëren op al deze overheerlijke hapjes.
Al verkrijgbaar vanaf € 9,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 9,99 | Bestellen |
In De snelle groene keuken laat Martin Kintrup zien hoe je snel en gemakkelijk een heerlijke, gezonde en duurzame maaltijd op tafel zet. Hij kookt met regionale en pure producten, veelal vegetarisch, altijd naar het seizoen en met een beperkt aantal ingrediënten....
Duurzaam lekker eten is hét zero waste kookboek: klimaatvriendelijk, gezond én lekker! Eten is emotie. Een rijk gevuld bord spreekt al je zintuigen aan, kan een geluksgevoel teweeg brengen, of herinneringen oproepen aan een heerlijke vakantie. Hoe...
Het Burger Boek presenteert de veelzijdige wereld van burgers. Het bundelt alles wat de moeite waard is om te weten, en alle tips en tricks om de perfecte burger te bereiden. Martin Kintrup heeft een bouwpakket klaar waarmee elke burgerleek zijn eigen...