Bier is een product dat continu in ontwikkeling is. De bierbrouwers innoveren op het gebied van verpakkingen en ook de thuistap is in opkomst. Anderzijds zijn de speciaalbieren zeer populair, zowel in de horeca als thuis.FOCUS Bier is dé gids voor de liefhebber. Eerst wordt uiteengezet hoe bier wordt gemaakt, daarna krijgt de lezer een overzicht van de verschillende soorten bier en pils, de belangrijkste bierlanden en hun merken. Ook Nederland en Vlaanderen komen daarbij aan bod.
Al verkrijgbaar vanaf € 18,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 18,50 | Bestellen |
Bier en Aardappel JA, BIER EN AARDAPPEL! Aardappel? “Ik eet eigenlijk nooit aardappels" zei ze, terwijl ze nog een handje chips at. En bij doorvragen, “Ja, ik eet ze ook graag gefrituurd en als gebakken aardappels, ook zijn ze lekker uit de oven of...
‘Bier en Barbecue’ is het zesde kookboek van internationaal biersommelier Arvid Bergström. In dit nieuwe boek staan heerlijke barbecuegerechten met bijpassende bieren. De gerechten zijn ideeën voor op en bij de barbecue. Voor dit boek kreeg Arvid...
UNIEBOEK FOCUSFranse kaasDeskundig advies over meer dan 350 Franse kazenWaar let men op bij het kopen van goede kazen, en hoe bewaart en serveert men kazen zodat smaak, aroma en textuur het beste tot hun recht komen?Unieke gidsSpeciale fotografie brengt...