Minder vlees eten is goed voor je lichaam en ook voor de natuur, maar hoe pak je dat aan? Je wil graag eens iets anders op je bord toveren,maar waar vind je de ingrediënten om lekker vegetarisch te koken? Je eet vegetarisch, maar die groenteburger begint toch te vervelen? Je wil graag bewuster leven en koken volgens de seizoenen? Tofoe, seitan en soja... je weet niet hoe je daarmee iets lekkers kan klaarmaken?Kan je je vinden in één of meerdere van deze vragen? Dan heb je nu dé oplossing in handen! Gebeten door groenten is het perfecte kookboek voor iedereen met interesse in een gezondere en bewustere levensstijl. Van de beginnende vleesminderaar over de bewuste vegetariër tot de doorwinterde veganist. Leer meer over lekkere seizoensgroenten en vleesvervangers. Raak geïnspireerd door de talloze originele recepten. Probeer, proef en vooral: laat het smaken!Jorun Verheyden genoot een opleiding bij de gereputeerde hotelschool Spermalie (Brugge). Ze had een eigen vegetarisch restaurant, kookte daarna een aantal jaar voor Koningsteen en heeft sinds drie jaar haar eigen bedrijf Vegabites. Ze geeft ook al 17 jaar vegetarische kookworkshops. Foodfotograaf Karl Bruninx zorgde voor de smakelijke foto's.
Al verkrijgbaar vanaf € 69,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 69,95 | Bestellen |
De smaak van dagelijks geluk! Wanneer genieten we het meest van het gezelschap van vrienden en familie? Juist, tijdens het eten van een lekkere maaltijd die met grote zorg en liefde is bereid. Dit boek nodigt uit om samen aan tafel te gaan en te smullen....
Wereldwijd belandt meer dan een derde van al het geproduceerde voedsel in de vuilnisbak. No food to waste laat zien dat het anders kan!Jorun Verheyden toont een nieuwe, natuurlijke manier van koken. Pure producten van bij ons worden verwerkt in seizoengebonden...
Vegetariërs, flexitariërs en klimatariërs kiezen bewust voor vleesvervangers. Maar wat als andere mensen aan de eettafel minder overtuigd zijn van een leven zonder vlees? Hoe combineer je die twee voorkeuren? Jorun Verheyden selecteerde in Veggie/Vlees...