Vegetariërs, flexitariërs en klimatariërs kiezen bewust voor vleesvervangers. Maar wat als andere mensen aan de eettafel minder overtuigd zijn van een leven zonder vlees? Hoe combineer je die twee voorkeuren? Jorun Verheyden selecteerde in Veggie/Vlees allerlei recepten die zowel mét als zonder vlees lekker en gezond zijn. Eén gerecht kan met kleine aanpassingen voldoen aan de eisen van iedereen die mee-eet, vegetariër of vleeseter. De twee variaties per recept zorgen voor minder kookwerk en een gezellige maaltijd waarbij beide keuzes gelijkwaardig zijn. Een boek boordevol verrassende combinaties die leiden tot ware smaakexplosies. Veggie/Vlees levert dan ook heel wat nieuwe inspiratie op, of je nu kiest voor veggie of vlees.
Al verkrijgbaar vanaf € 11,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 11,- | Bestellen |
De smaak van dagelijks geluk! Wanneer genieten we het meest van het gezelschap van vrienden en familie? Juist, tijdens het eten van een lekkere maaltijd die met grote zorg en liefde is bereid. Dit boek nodigt uit om samen aan tafel te gaan en te smullen....
Minder vlees eten is goed voor je lichaam en ook voor de natuur, maar hoe pak je dat aan? Je wil graag eens iets anders op je bord toveren,maar waar vind je de ingrediënten om lekker vegetarisch te koken? Je eet vegetarisch, maar die groenteburger begint...
Wereldwijd belandt meer dan een derde van al het geproduceerde voedsel in de vuilnisbak. No food to waste laat zien dat het anders kan!Jorun Verheyden toont een nieuwe, natuurlijke manier van koken. Pure producten van bij ons worden verwerkt in seizoengebonden...