Grillen is tegenwoordig een hele populaire bereidingswijze en kan op vele manieren, traditioneel onder de grill van een oven, op een houtskool- of gasbarbecue, in een grillpan of op een grillplaat. Bijna alle soorten vlees, vis en groenten kunnen gegrild worden, bovendien heeft grillen als voordeel, dat het een calorie-arme bereidingswijze is.In dit boek vindt u diverse manieren van grillenen en een aantal handige tips om een zo mooi en lekker mogelijk resultaat te krijgen. In totaal gaat het om 35 recepten, variërend van tostada’s en panini tot lekker gegrilde vis- en vleesgerechten. Laat u ook verrassen door de heerlijke bijgerechten, waarmee u uw barbecue al gauw tot een waar culinair festijn kunt maken!
Al verkrijgbaar vanaf € 8,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 8,95 | Bestellen |
Koken is helemaal niet zo moeilijk als het soms lijkt. Sterker nog, de technieken uit (groot)moeders tijd zijn grotendeels nog steeds van toepassing! Dit nieuwe basiskookboek leert je de verschillende 'ouderwetse' bereidingswijzen, maar dan wel aangepast...
Biologisch wordt niet meer beschouwd als suf of stoffig. Het is niet alleen vanuit een toenemend verantwoordelijkheidsgevoel voor duurzaam geproduceerd voedsel en dierenwelzijn dat biofood steeds populairder wordt. Steeds meer dringt ook het besef door...
Eerlijk genieten sluit aan op de trend om steeds meer producten rechtstreeks van de boer te kopen. Met tal van recepten en volop informatie.