Herman onthult de verborgen kwaliteit van Nederland (en soms het buitenland)•Typische Herman-thema’s: vette vis, sherry, schelpen en garnalen, knollen en peulen, orgaanvlees, eieren, zeldzame beesten, wild, kaas en desserts•De circa 60 recepten gaan uit van verse ingrediënten en zijn allemaal gemakkelijk thuis klaar te maken•Geïllustreerd met prachtige foto’s•Spectaculaire release•Uitgebreide tv-campagne in samenwerking met RTL4•Voorpublicatie in delicious.magazine•Uitgebreide aandacht op televisie, radio en in tijdschriftenHerman dichtbij (en soms ver weg) is een ode aan ingrediënten van ‘om de hoek’: Nederlandse producten die met hart en ziel uit de grond zijn getrokken dan wel gefokt. Die spullen vertegenwoordigen helemaal Hermans smaak. Niet alles kan uit Nederland komen, dus moet Herman soms ver weg, voor de wijn, de sherry, deels de inspiratie en de kaas. De recepten sluiten aan bij de down to earth-aanpak en de opgerolde-mouwenmentaliteit van Herman en de producenten. Herman kookt zonder receptendwang, met pure bereidingen en gerechten die thuis goed zijn klaar te maken.Herman den Blijker is dé culinaire sensatie van het moment. Hij staat aan de leiding van een aantal vooraanstaande restaurants. Daarnaast is hij presentator van succesvolle televisieprogramma’s...
Al verkrijgbaar vanaf € 10,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 10,50 | Bestellen |
• Herman! maakt je bewuster van kwaliteit en smaak, leert je producten te beoordelen en deze op waarde te schatten• Receptuur (ca. 80 recepten) sluit aan op Herman den Blijkers kookopvattingen: geen ingewikkeld gefröbel, ‘echte’ producten•...
Herman den Blijker laat zien dat niemand de kreeft hoeft te vrezen. Als de elastiekjes maar om de scharen zitten. Aan de hand van foto’s laat Herman stap voor stap zien hoe je kreeft schoonmaakt. En kreeft van de barbecue? Dat is toch weer eens wat...