• Herman! maakt je bewuster van kwaliteit en smaak, leert je producten te beoordelen en deze op waarde te schatten• Receptuur (ca. 80 recepten) sluit aan op Herman den Blijkers kookopvattingen: geen ingewikkeld gefröbel, ‘echte’ producten• Geïllustreerd met prachtige sfeer- en receptfotografieHerman! is een originele combinatie van een basiskookboek en een naslagwerk. Het is een productenboek, een kijkboek en een chef-boek. Er valt veel te zien en wat je ziet, is verrassend, ontroerend en inspirerend. In zijn zoektocht naar de ultieme ingrediënten neemt Herman de lezer mee naar New York, Marseille, Italië, Zuid-Engeland, de Champagne en Lapland. Herman den Blijker is een man van de wereld, die weet waar je goede spullen koopt en waar je de betere adressen moet vinden. Herman den Blijker is dé culinaire sensatie van het moment. Hij staat aan de leiding van een aantal vooraanstaande restaurants. Daarnaast is hij presentator van succesvolle televisieprogramma’s zoals Herrie in de Keuken, Mijn Tent Is Top en Hermans Helden.
Al verkrijgbaar vanaf € 12,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 12,50 | Bestellen |
Herman onthult de verborgen kwaliteit van Nederland (en soms het buitenland)•Typische Herman-thema’s: vette vis, sherry, schelpen en garnalen, knollen en peulen, orgaanvlees, eieren, zeldzame beesten, wild, kaas en desserts•De circa 60 recepten...
Herman den Blijker laat zien dat niemand de kreeft hoeft te vrezen. Als de elastiekjes maar om de scharen zitten. Aan de hand van foto’s laat Herman stap voor stap zien hoe je kreeft schoonmaakt. En kreeft van de barbecue? Dat is toch weer eens wat...