Herman den Blijker laat zien dat niemand de kreeft hoeft te vrezen. Als de elastiekjes maar om de scharen zitten. Aan de hand van foto’s laat Herman stap voor stap zien hoe je kreeft schoonmaakt. En kreeft van de barbecue? Dat is toch weer eens wat anders dan worst of kippenpoten! Leer een puike bisque maken en een klassieker als kreeft thermidor. Herman gaat ook aan de slag met Hollandse garnalen, gamba’s en rivierkreeftjes. Hij presenteert smeuïge garnaalkroketten, gamba antiboise en een risotto van schaaldieren. Kortom, dit boekje biedt voldoende kookstof voor zowel de avontuurlijke thuiskok als de beginner
Al verkrijgbaar vanaf € 8,25.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 8,25 | Bestellen |
• Herman! maakt je bewuster van kwaliteit en smaak, leert je producten te beoordelen en deze op waarde te schatten• Receptuur (ca. 80 recepten) sluit aan op Herman den Blijkers kookopvattingen: geen ingewikkeld gefröbel, ‘echte’ producten•...
Herman onthult de verborgen kwaliteit van Nederland (en soms het buitenland)•Typische Herman-thema’s: vette vis, sherry, schelpen en garnalen, knollen en peulen, orgaanvlees, eieren, zeldzame beesten, wild, kaas en desserts•De circa 60 recepten...