Jancis Robinson's Wijncursus is het langverwachte boek van een van 's werelds meest gerespecteerde wijnauteurs.Jancis Robinson maakt als geen ander een complex onderwerp toegankelijk voor een miljoenenpubliek. Puttend uit een schat aan kennis en ervaring beschrijft Robinson honderden druivenrassen in heldere taal; ze vangt de smaak van vele wijnen in duidelijke bewoordingen en geeft nuttige aanbevelingen, zodat u uit het enorme aanbod van wijn de fles kunt vinden die u het meest aanspreekt. Door de actuele informatie, de praktische kaarten en de kleurrijke illustraties is dit boek een must voor wijnliefhebbers. Robinson beschrijft alle facetten van wijn, zoals hoe wijn wordt gemaakt, hoe u wijn moet proeven en opslaan, via welke internetsites goede wijn te krijgen is en welke wijnen het meest geschikt zijn om thuis te serveren. Een up to date overzicht van wijngaarden in de wijnproducerende landen maakt de Wijncursus compleet.Jancis Robinson is een van de belangrijkste wijnschrijvers in de wereld. Ze is onder andere auteur van The Oxford Companion to Wine en recent schreef ze samen met Hugh Johnson een geheel herziene editie van de Wijnatlas.'Ik ken niemand aan wie ik het stokje zou kunnen doorgeven die het sneller of met meer gratie verder zou kunnen dragen. Hugh Johnson in de Wijnatlas,...
Al verkrijgbaar vanaf € 69,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 69,95 | Bestellen |
Het beste wijnboek ooit gepubliceerd.' Washington Post Een complete wijnencyclopedie van de Grande Dame van de internationale wijnpers, Jancis Robinson. Jancis Robinsons Wijnencyclopedie is de Nederlandse bewerking van Th e Oxford Companion to Wine en...
Er zijn diverse boeken verschenen over wijndruiven, maar deze waren of te oppervlakkig of te wetenschappelijk. Het boek van Robinson - een zeer deskundige Engelse auteur - voorziet daarom in een behoefte. Want op voor de serieuze wijnliefhebber toegankelijke...
Dit handige boekje bundelt alle essentiële informatie over wijn: hoe je een goede van een slechte wijn kunt onderscheiden - of het nu gaat om rood, wit, rosé of champagne -, wat een correcte prijs is voor een fles, en welke wijnen er bij welke gerechten...