Het beste wijnboek ooit gepubliceerd.' Washington Post Een complete wijnencyclopedie van de Grande Dame van de internationale wijnpers, Jancis Robinson. Jancis Robinsons Wijnencyclopedie is de Nederlandse bewerking van Th e Oxford Companion to Wine en met bijna 2700 lemma's en 70 illustraties het standaardwerk over wijn. Wat je ook opzoekt over wijn en alles wat erbij hoort: het is hierin te vinden. Jancis Robinson geniet wereldwijde faam als wijnschrijfster. Ze schrijft al meer dan 35 jaar, is (co)auteur van meer dan 20 wijnboeken, columnist voor o.a. de Financial Times en winnaar van vele prijzen voor wijnboeken, tv programma's en haar algemene verdienste voor de gastronomie. 'Dit is een must have voor wijngekken... van harte aanbevolen voor iedereen met een bijzondere interesse voor wijn.' Wine Spectator, 'Top 100' issue 'Deze editie, onder redactie van Jancis Robinson, is een essentieel boek voor alle wijnliefhebbers... Een noodzaak voor mensen in de wijnhandel en -industrie, en heerlijk bladeren alle anderen die nieuwsgierig zijn naar waarom wijn zo onweerstaanbaar is.' Th e New York Times 'Een zeer waardevol naslagwerk en heel leuk om gewoon eens op te pakken en te lezen.' Th e Washington Post A Financial Times 2006 'Pick of the Year'.
Al verkrijgbaar vanaf € 395,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 395,95 | Bestellen |
Jancis Robinson's Wijncursus is het langverwachte boek van een van 's werelds meest gerespecteerde wijnauteurs.Jancis Robinson maakt als geen ander een complex onderwerp toegankelijk voor een miljoenenpubliek. Puttend uit een schat aan kennis en ervaring...
Er zijn diverse boeken verschenen over wijndruiven, maar deze waren of te oppervlakkig of te wetenschappelijk. Het boek van Robinson - een zeer deskundige Engelse auteur - voorziet daarom in een behoefte. Want op voor de serieuze wijnliefhebber toegankelijke...
Dit handige boekje bundelt alle essentiële informatie over wijn: hoe je een goede van een slechte wijn kunt onderscheiden - of het nu gaat om rood, wit, rosé of champagne -, wat een correcte prijs is voor een fles, en welke wijnen er bij welke gerechten...