Klassieke recepten blijven altijd 'modern'. De recepten in dit prachtige kookboek zijn voornamelijk gebaseerd op de klassieke Franse en Nederlandse keuken. Het zijn allen gerechten die al vele generaties meegaan, en die in al die tijd hun aantrekkingskracht en smaak niet hebben verloren. Veel gerechten worden ook nu nog op de 'klassieke' manier bereid. Uiteraard is hierbij de moderne keuken niet weg te denken en wordt daar ook ruimschoots gebruik van gemaakt. De recepten zijn onderverdeeld in soepen, voorgerechten, vlees-, vis- en wildgerechten, bijgerechten, aardappelgerechten en nagerechten. Op deze manier kunnen complete menu's op elkaar worden afgestemd. Met de klassiekers uit dit boek, kunt u genieten van ouderwets lekker eten, op een eigentijdse manier. Eet smakelijk!
Al verkrijgbaar vanaf € 14,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 14,50 | Bestellen |
Koken is helemaal niet zo moeilijk als het soms lijkt. Sterker nog, de technieken uit (groot)moeders tijd zijn grotendeels nog steeds van toepassing! Dit nieuwe basiskookboek leert je de verschillende 'ouderwetse' bereidingswijzen, maar dan wel aangepast...
Het woord 'amuse' komt uit het Frans en betekent letterlijk 'vermaak voor de mond'. In luxe restaurants is het vaak de gewoonte om de gasten een klein hapje te serveren voordat het voorgerecht geserveerd wordt. En dan gaat het niet over stokbrood met...