'Bedankt dat u me weer hebt herinnerd aan de mooie techniek- als amateurkok laat je dat vaak maar zitten, terwijl het de enige manier is om goed te leren koken!'Een lezer van de VolkskrantWil je weten hoe je echt een biefstuk moet bakken? Of hoe je het beste een ui snijdt? En waar je op moet letten als je ham uitkiest? Twee jaar lang legde Onno Kleyn op zijn bekende no-nonsense manier de basisregels van eht koken uit in de Volkskrant, eerst in het magazine, later in de bijlage de Verleiding. Op veler verzoek zijn deze stukken nu gebundeld tot een onmisbare gids voor zowel de beginnende als de meer ervaren kok.Onno Kleyn is een van de bekendste culinaire journalisten van Nederland. Hij publiceert in onder andere de Volkskrant en Seasons. Eerder schreef hij Culinaire Vluggertjes en Kleyns columns.'Onno Kleyn steekt ons aan met zijn overrompelende enthousiasme…'NRC Handelsblad
Al verkrijgbaar vanaf € 14,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 14,99 | Bestellen |
Uitknippen hoeft niet meer! Een selectie van de beste Volkskeukens van Onno Kleyn nu gebundeld.'Wat een schitterend begin van de Volkskeuken hedenochtend''Vakkundig, kritisch, humoristisch en geen flauwekul''Uw recepten van de Volkskeuken zijn net zo...
Een bundel vol kookgeluk'Geen moeilijk gedoe, puur lol!' Winelife'Zomerzwetende risotto', 'kruiende linzen', 'paddenstoelen die dampen naar vochtige stilte en huivering', 'citroenen die optimisme ademen, zon, toekomst, geluk, gezondheid, liefde, alles...
Moet er nou wel of geen olie op het water wanneer je pasta kookt? Hoe gaar moet vlees zijn? Welke roomsoort gebruik je waarvoor? Hoe vermijd je klontjes in de saus? Kun je suiker in gebak vervangen door zoetstof? Culinair specialist Onno Kleyn geeft antwoord...