Moet er nou wel of geen olie op het water wanneer je pasta kookt? Hoe gaar moet vlees zijn? Welke roomsoort gebruik je waarvoor? Hoe vermijd je klontjes in de saus? Kun je suiker in gebak vervangen door zoetstof? Culinair specialist Onno Kleyn geeft antwoord op deze en nog veel meer culinaire vragen die veel mensen bezighouden. Aan bod komen allerlei kook- en baktechnieken, vragen over smaak, het bewaren van voedsel, aankooptips, praktische handigheidjes en gewoontes in andere landen. Met een uitgebreid register en drie leuke quizzen, om je eigen culinaire kennis te testen! Onno H. Kleyn is culinair journalist. Hij schrijft voor o.a. Seasons en verzorgt wekelijks een aflevering van De Volkskeuken, de culinaire rubriek van de Volkskrant. Kleyn ontving in 1997 de Wina Bornprijs vanwege zijn 'frisse en toegankelijke wijze van schrijven' en zijn diepe kennis van gastronomie en wijn
Al verkrijgbaar vanaf € 15,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 15,95 | Bestellen |
Een bundel vol kookgeluk'Geen moeilijk gedoe, puur lol!' Winelife'Zomerzwetende risotto', 'kruiende linzen', 'paddenstoelen die dampen naar vochtige stilte en huivering', 'citroenen die optimisme ademen, zon, toekomst, geluk, gezondheid, liefde, alles...
'Bedankt dat u me weer hebt herinnerd aan de mooie techniek- als amateurkok laat je dat vaak maar zitten, terwijl het de enige manier is om goed te leren koken!'Een lezer van de VolkskrantWil je weten hoe je echt een biefstuk moet bakken? Of hoe je het...
Uitknippen hoeft niet meer! Een selectie van de beste Volkskeukens van Onno Kleyn nu gebundeld.'Wat een schitterend begin van de Volkskeuken hedenochtend''Vakkundig, kritisch, humoristisch en geen flauwekul''Uw recepten van de Volkskeuken zijn net zo...