Uitknippen hoeft niet meer! Een selectie van de beste Volkskeukens van Onno Kleyn nu gebundeld.'Wat een schitterend begin van de Volkskeuken hedenochtend''Vakkundig, kritisch, humoristisch en geen flauwekul''Uw recepten van de Volkskeuken zijn net zo leuk om te lezen als om te maken''Niet alleen juw recepten zijn om te smullen, de manier waarop u schrijft eveneens'Zomaar een greep uit de vele lezersbrieven die Onno Kleyn dagelijks ontvangt. Zijn bijdrage aan de Volkskeuken in de Volkskrant brengt heel wat smaakpapillen in beroering en zet lezers aan tot culinaire ontdekkingen. Scherp en sappig geschreven stukken die steevast eindigen met een makkelijk te maken recept. Zo kan iedere keukenprins of –prinses uitgroeien tot een koning of koningin.Onno Kleyn is een van de bekendste culinaire journalisten van Nederland. Hij publiceert in onder andere de Volkskrant en Seasons. Eerder schreef hij Culinaire Vluggertjes en Kleyns basics.
Al verkrijgbaar vanaf € 19,98.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 19,98 | Bestellen |
'Bedankt dat u me weer hebt herinnerd aan de mooie techniek- als amateurkok laat je dat vaak maar zitten, terwijl het de enige manier is om goed te leren koken!'Een lezer van de VolkskrantWil je weten hoe je echt een biefstuk moet bakken? Of hoe je het...
Een bundel vol kookgeluk'Geen moeilijk gedoe, puur lol!' Winelife'Zomerzwetende risotto', 'kruiende linzen', 'paddenstoelen die dampen naar vochtige stilte en huivering', 'citroenen die optimisme ademen, zon, toekomst, geluk, gezondheid, liefde, alles...
Moet er nou wel of geen olie op het water wanneer je pasta kookt? Hoe gaar moet vlees zijn? Welke roomsoort gebruik je waarvoor? Hoe vermijd je klontjes in de saus? Kun je suiker in gebak vervangen door zoetstof? Culinair specialist Onno Kleyn geeft antwoord...