Kook Ze! Chic is het tweede nummer na Kook Ze! Snel in de nieuw opgestarte boekazine reeks van Tony Le Duc. In dit tweede nummer tonen we een selectie van chique gerechten, samengesteld door vrienden, hobbykoks en professionele koks. Ja, er zijn gerechten met kreeft, langoustine en kaviaar, maar evenzeer gerechten met haring, sprot, tomaten en aardappelen. Naast de pagina's met foto's en recepturen hebben de culinaire artikels in het magazinegedeelte terrein gewonnen. Vanaf dit tweede nummer werden er maar liefst 16 pagina's interessant culinair leesvoer toegevoegd. Pieter Van Doveren (Knack Weekend) werpt zijn kritische blik op onze chique eetgewoontes en promoveert de moestuin tot Nieuwe Chic. Willem Asaert (De Morgen) maakt ons door tien gouden, chique tips opnieuw even bewust van wat mag en niet mag. Hoe gedraag ik mij aan tafel? Hoe hou ik m'n wijnglas vast? en nog veel meer. Een driesterrenrestaurant is te duur voor je? 90 euro voor een gerecht? Jan Scheidtweiler (De Tijd) ontleedt de werkelijke kostprijs van zo'n duur gerecht en je staat versteld van wat 'slechts' de brutowinst is. Belgiës culinaire trots Peter Goossens doet er nog een schepje bovenop en laat in zijn financiële boeken kijken. Wat kost het om een driesterrenrestaurant te runnen? Ook Johannes Van Dam (Het...
Al verkrijgbaar vanaf € 22,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 22,99 | Bestellen |
?Groenten zijn hot! Zowel in de huiselijke keuken als in restaurants groeit de portie groenten op het bord. Dat danken we in grote mate aan de niet-aflatende promotie van Frank Fol, met zijn Denk Groenten! Denk Fruit!®-keuken dé pionier inzake koken...
Langzaam maar zeker hebben groenten een essentiële plaats opgeëist in de keuken. Meer dan verdiend: groenten scoren hoog qua duurzaamheid en gezondheid, maar zijn gewoon ook overheerlijk. In De Grote Groentebijbel verzamelen we alle Europese groenten...
Denk Groenten! Herst is het vierde boek in de serie van vijf boeken.nKaviaar van wortel? Perkament van pompoen? De stap voor stap groentestrip brengt duidelijkheid in deze bereidingen. nAls je denkt dat het zaaiseizoen stopt na het voorjaar, heb je het...