Zin in een zoete versnapering? In dit boek vind je tal van heerlijke recepten voor cakes, bananenbroden, theebroden, muffins en andere eenvoudige baksels. Wat dacht je van een klassieke, luchtige citroencake? Een bananenbrood met crunchy pindakaas? Of een yoghurttulband met verse bosvruchten? Daarnaast krijg je inspiratie voor verscheidene glazuren en toppings die je creaties net dat tikkeltje extra geven. Kortom, dit boek is de perfecte partner als je plots weer die drang krijgt om te bakken!
Al verkrijgbaar vanaf € 16,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 16,95 | Bestellen |
Ramon Beuk werd bekend als kok van de tv-programma’s Koffietijd en Born2Cook. Sinds ruim twee jaar schrijft Ramon dagelijks een column met recept voor De Telegraaf met de echte Beuk-kenmerken: smakelijk, makkelijk én vers. Voor een heel jaar lang koken,...
Christophe Felder en Camille Lesecq, twee ongeëvenaarde patissiers, onthullen in dit boek hun waardevolste geheimen en delen 150 fantastische, creatieve recepten met ons. De grote klassiekers van de Franse en internationale patisserie zijn prachtig vormgegeven...