Werk en gezin combineren: niet altijd eenvoudig. En ook nog elke dag in weinig tijd een gezonde gezinsmaaltijd op tafel toveren: een echte uitdaging. Libelle culiredactrice Natalie, mama van twee jonge kindjes, weet er alles van. Zij ontpopte zich tot een meester in het verzinnen van slimme recepten die snel klaar zijn, maar toch niet 'gewoontjes'. Ingrediënten die iedereen lust en een verrassende, lekkere twist, daar draait het om. Groenten krijgen vaak een glansrol en haar vegetarische gerechten zijn echte toppertjes. Natalie's ultieme troefkaart om tijd te winnen: het opstellen van een weekmenu, met voor elke dag een hoofdgerecht, en een zoet dessertje erbovenop voor het weekend. Laat je inspireren door de 14 weekmenu's van Natalie, of kies uit de 112 snelle recepten - klaar in ongeveer 30 minuten - en stel je eigen weekmenu samen volgens het aanbod van het seizoen.
Al verkrijgbaar vanaf € 25,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 25,99 | Bestellen |
Alle goede redenen om soep te eten zijn niet op één hand te tellen. Lekker en gezond hoort er zeker bij. De mogelijkheid om eindeloos te variëren eveneens: een heldere consommé, een fluweelzachte velouté, een stevige maaltijdsoep met vis of vlees...
Jonge boontjes in de lente, sappige tomaten in de zomer, zoete appels in de herfst en knapperige kool in de winter... Elk seizoen zijn andere ingrediënten op hun best. En dus verwerk je die het liefst in je gerechten. Op zoek naar een voorgerecht, hoofdschotel,...
Wat maakt ovenschotels zo populair? Dat de oven een deel van het werk voor zijn rekening neemt, speelt natuurlijk mee. Maar ook de heerlijke geur en de smaak van de gerechten én de veelzijdigheid van het toestel zelf. Bakken en braden, gratineren en...