In zijn nieuwste kookboek presenteert Lonny tal van authentieke gerechten uit het vroegere Siam en hij belicht de grotere regionale keukens van Thailand. In het zuidelijk deel van Thailand staat de keuken in het teken van buurland Maleisiƫ en Indonesiƫ. In het noorden kent de Thaise keuken invloeden van Birma, Cambodja, Laos en uiteraard China. Lonny toont bovendien aan hoe groot de invloed is geweest van India op de Thaise eetcultuur. Naast de regionale keukens wordt in het boek ook aandacht besteed aan de 'Royal Thai Kitchen' en beschrijft en toont Lonny gerechten die eeuwenlang uitsluitend door de leden van de Thaise koninklijke familie werden gegeten. Ook wordt niet voorbij gegaan aan de historie en de cultuur van Thailand.
Al verkrijgbaar vanaf € 36,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 36,50 | Bestellen |
De Authentiek, Indische Keuken is met ruim 350 originele recepten het eerste standaardwerk over de Indische keuken.
: Favoriete gerechten uit de keuken van Maxima // De Origineel Argentijnse Keuken is het eerste Nederlandse kooken kijkboek over de keuken van Argentiniƫ, het Zuid-Amerikaanse land dat volop in de schijnwerpers staat sinds de romance van Willem-Alexander...
In De Stille Kracht van de Indonesische Keuken wordt een beeld gegeven van de rol die magie en guna guna spelen bij de hoogtepunten in het leven - geboorte, volwassen worden, huwelijk, begrafenis. Want koken en eten zijn in Indonesie bij die gelegenheden...