Vis-, vlees-, kaas-, groente- en zelfs toetjesterrines en -paté s een verrassend kookboek met heerlijke gerechten die een lust zijn voor het oog Een van de weinige boeken over dit populaire onderwerp Van de auteur van het veelbekroonde kookboek 'Van het varken'
Al verkrijgbaar vanaf € 42,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 42,95 | Bestellen |
365 smakelijke voor-, hoofd- en nagerechten volgens de seizoenen, de feestdagen en hun producten Een lijvig boek van 560 bladzijden met 365 recepten, boordevol smakelijke foto's en grappige illustraties. Deze turf bevat tal van tips, weetjes en anekdotes...
Een ode aan hét culinaire instituut van FrankrijkDe bistro, baken van de hongerigen. Een Frans instituut pur sang dat het midden houdt tussen een restaurant en café. Een van zijn beroemdste vertegenwoordigers, Stéphane Reynaud, deelt in Bistrotier...
91 goede redenen om aan tafel te gaan!Iedere herfstdag een lekker gerecht op tafel. In dit boek vindt u voor elke dag van de maanden september, oktober en november een heerlijk recept en heel veel inspiratie om te genieten van het beste van het seizoen....