Dit boek begint met een onmisbare inleiding over pocheren. Er wordt advies gegeven over pocheertechnieken en handig kookgerei. Het receptendeel bevat een boeiende verzameling gerechten, van ontbijtjes en brunches als Warme vruchtencompote en Eieren benedict tot smakelijke soepen en licht maaltijden als Knoflook-koriandersoep en Tongquenelles.
Al verkrijgbaar vanaf € 19,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 19,95 | Bestellen |
De dingen die we eten en koken verschillen per seizoen. Herfstkleuren worden weerspiegeld in wat we in deze tijd graag eten: felgekleurde pompoenen en kalebassen, warme chocolademelk naast een knapperend vuur in de buitenlucht, dieprode bladeren en donkerrode...
De zomer is het seizoen van de fijnste verse ingrediƫnten. Zwervend door de tuin worden de zintuigen gevuld met de geuren van kruiden en ogenschijnlijk opwindende producten. Een overvloed aan fruit en groente, kleuren en samenstellingen in de tuin maken...